News – Tagged "Beeskarkas" – Claasens Designs CC

News — Beeskarkas

Jag, slag en saag!

aandryfstelsel Beeskarkas carcass calculator lem lem verstelling meule Vleissaag werkopening werkvlak

Jag, slag en saag!

Ons hier by Claasens het net die regte produk om jou slagekspedisie 'n plesier te maak - 'n elektriese vleissaag en meule kombinasie! Die 410 Claasens vleissaag is ‘n medium grootte saag met ‘n sterk aandrywing en bypassende meule.  Soos al die ander Claasens produkte is die vleissaag ook van uitstaande kwaliteit en die ontwerp is tegnies van hoë gehalte. Dit mag klink na ‘n aanvanklike groot kapitaaluitgawe om die vleissaag aan te koop, maar met dit wat jy gaan spaar deur grootmaat vleis te koop en self te saag, of om jou eie wild en ander karkasse te bewerk,...

Read more →


Snitte uit 'n beeskarkas

Beeskarkas Snitte uit beeskarkas Vleissaag

Snitte uit 'n beeskarkas

Die Claasens 410 Vleissaag is die ideale hulpmiddel om jou beeskarkas mee te saag. Sien hieronder die verskillende snitte wat uit 'n bees gesny kan word:                       How to Cook the Different Parts of a Beef Hind Quarter CUTS OF MEAT for BEEF HIND-QUARTER No. 1. Loin, used for choice roasts, the porterhouse and sirloin steaks. No. 2. Rump, used for steaks, stews and corned beef. No. 3. Aitch-bone, used for boiling-pieces, stews and pot roasts. No. 4. Buttock or round, used for steaks, pot roasts, beef a la mode; also...

Read more →